top of page
Ara
EROL TESLİM

Çorlu CNC - Lazer Kesim

Güncelleme tarihi: 25 Nis

Lazer kesim teknolojisi ile Çorlu ve çevresinde lazer kesim büküm hizmeti veren firmamız makine parkurunu her daim güncel tutarak mutlu müşteriler kazanmayı ilke edinmiştir. Firmamız makine parkurunda bulunan bir adet 6 Kw ve 20 Kw lazer kesim makinası, 270 ton ve 40 ton cnc abkant büküm makinası, silindir büküm makinası, gazaltı kaynak makinaları, nc freze, manuel torna, manyetik matkap, ve şerit testere gibi ekipmanlarla Çorlu’ da bulunan binasında hizmet verir.


Fiber  lazer kesim makinesi
Lazer kesim de tercihiniz DURUDEM olsun !

Durudem olarak metal işleme sektöründe Çorlu CNC - Lazer Kesim Merkezi olarak hizmet yer alıyoruz. Karbon çeliği, paslanmaz çelik, alüminyum bakır ve prinç gibi metal levhaları son teknoloji fiber lazer kesim tezgâhlarımızda işliyoruz. Firmamızın hizmet verdiği sektörler arasında Makine İmalatı, Otomotiv Sanayi, Aydınlatma, Avize, Reklamcılık, Kutu harf, Tabela, İnşaat, Kalıp, Dekorasyon ve diğer sektörler bulunmaktadır.


sac metal levhalar  &lazer kesim makinesi
Lazer kesim de tercihiniz DURUDEM olsun !


Çorlu CNC - Lazer Kesim hizmeti veren Durudem ayrıca sac satışı ile müşterilerinin taleplerine çözüm üretmektedir. Firmamız tarafından tedarik edilen sac metaller arasında Siyah Sac, Paslanmaz, Galvanizli Sac, Alüminyum, Pirinç, DKP, HRP Sac, Kutu Profil, Köşebent ( NPL ), U Profil ( NPU ), I Profil ( NPI ), T Profil, Lama Demiri gibi ürünlere ait metaller yer alır. ST37, ST52, ST44- HARDOX 400-450-500 - PASLANMAZ 303, 304, 310, 316, 430 gibi metal levhalar işletmemizde mevcuttur.

Son Yazılar

Hepsini Gör

Commentaires


bottom of page