top of page
Ara
EROL TESLİM

Fason Lazer Kesim

Güncelleme tarihi: 25 Nis

Fason lazer kesim, bir şirketin veya bireyin üretim ihtiyaçlarını karşılamak için dışarıdan hizmet alarak, başka bir şirket veya hizmet sağlayıcının lazer kesim işlemlerini gerçekleştirmesini ifade eder. Bu tür hizmetlerde, üretim sürecinin bir parçası olan malzemeler, tasarımlar veya parçalar, dışarıdan bir fason hizmet sağlayıcısına gönderilir ve lazer kesim işlemi profesyonelce gerçekleştirilir.


lazer kesim tezgahında işlenen 3 mm st37 kalite metal parça
Yapmaya değerse lazerle kesmeye değer !

Fason lazer kesim, hassas kesim ve şekillendirme işlemleri için yaygın olarak kullanılır. Lazer kesim teknolojisi, metal, alüminyum, bakır, paslanmaz çelik, pirinç ve diğer malzemelerin kesilmesi, gravür yapılması veya şekil verilmesi için etkili bir yöntem sağlar. Fason lazer kesim hizmeti, firmamız tarafından Çorlu ve çevre bölgelere yüksek kalitede sonuçlar, hassas işlemler, ekonomik maliyet ve etkin çözümler sunma avantajı ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Fason lazer kesim, hizmeti veren firmamız genellikle çeşitli endüstrilerde kullanılan parçaların üretimi için gereken teknik bilgiye ve ekipmana sahiptir. Müşterilerimiz, ihtiyaçlarına göre belirli malzemelerin kesilmesi veya şekillendirilmesi konusunda teknik ekibimiz, makine mühendislerimiz ve teknik ressamlarımız ile fason lazer kesim hizmeti hakkında bilgi alarak üretim süreçlerini daha etkili ve verimli hale getirebilirler.

Son Yazılar

Hepsini Gör

コメント


bottom of page