top of page
Ara
EROL TESLİM

DURUDEM LAZER KESİM MERKEZİ

Güncelleme tarihi: 25 Nis



Duru Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi
Lazer kesim Merkezi ile fikirlerinizi hayata geçirin

DURUDEM Lazer kesim Merkezi,


DURUDEM Lazer kesim Merkezi, karbon çeliği, galvanizli çelik, alüminyum, paslanmaz çelik, bakır ve pirinç gibi çeşitli metal tabanlı malzemelerde online lazer kesim ve büküm hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetler, müşterilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş ve hassas bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca, lazer kesim sırasında bükümler için minimum 2 inç (yaklaşık 5 cm) odak uzunluğuna sahip bir lens ve kesim mesafesinin yaklaşık 1-1.5 mm’ dir.

DURUDEM Lazer kesim Merkezi, ile iletişime geçerek hassas ve karmaşık şekillerdeki metal parçalarınızın kesim ve büküm işlemini online gerçekleştirebilirsiniz.


DURUDEM Lazer kesim Merkezi, farklı ölçülerdeki metal levhaların karbon çelik, galvanizli çelik, alüminyum, paslanmaz çelik, bakır ve pirinç gibi büküm işlemi hizmetini cnc abkant tezgahlarında hassas olarak işler.

DURUDEM Lazer kesim Merkezi, Çorlu’da faaliyet gösteren bir işletme olarak online lazer kesim ve fason lazer kesim hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler, müşt erilerin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş ve hassas bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

DURUDEM  Lazer kesim Merkezi, çeşitli metal tabanlı malzemelerde online lazer kesim ve büküm hizmeti sunan bir firmadır.  Karbon çelik, galvanizli çelik, alüminyum, paslanmaz çelik, bakır ve pirinç gibi malzemelerde geniş bir yelpazede hizmet vermektedir .


DURUDEM Lazer kesim Merkezi



DURUDEM; Lazer Kesim Merkezi olarak Tekirdağ / Çorlu da faaliyetlerine devam ediyor. Lazer kesim ve büküm işlemleri, malzemeleri hassas bir şekilde şekillendirmek için kullanılan önemli tekniklerdir. Firma büküm işlemleri, tasarım ve imalat alanında müşterilerine önemli kolaylıklar sağlar. Sizlerde ihtiyaçlarınıza en uygun hizmeti seçerek projelerinizi başarıyla tamamlayabilirsiniz!

DURUDEM Lazer kesim Merkezi, Çorlu’da online lazer kesim hizmetini iki adet fiber lazer tezgahı ve iki adet CNC abkant makinesi ile Çorlu ve çevre bölgelerde metal lazer kesim, büküm ve kaynaklı imalat hizmeti sunmaktadır.




DURUDEM Lazer kesim Merkezi, Online Lazer Kesim Merkezi Türkiye’nin Avrupa yakasında, İstanbul şehir merkezine 120 km mesafede, Çorlu’da bulunan bir fabrika binasında sac kesme ve bükme sektöründe hizmet vermektedir. Hizmet alanları arasında sac levha satışı, proje tasarım, lazer kesim, oksijen kesme ve bükme bulunmaktadır.


Son Yazılar

Hepsini Gör

Kommentare


bottom of page